Caracteristici principale

Bianca este o masinā de cafea espresso fārā compromisuri, cu grup E61, control manual al fluxului de apā şi douā boiler-e, creatā doar pentru acei barista experţi care ştiu cum sā obţinā ce este mai bun din orice cafea. 

 • Bianca

  Lelit Bianca



  noua frontierā a cafelei espresso


  Bianca este apoteoza producţiei de maşini de cafea espresso LELIT. O adevāratā bijuterie care permite celor mai experţi barista sā controleze complet extracţia de cafea prin intermediul controlului manual al fluxului de apā cu paddle-ul şi prin gestiunea parametrilor cu sistemul LCC.   





 • Bianca

  1



  O pre-infuzare lungā şi sub presiune constantā


  Bianca a eliminat pre-infuzarea mecanicā prezentā în grupul E61 şi a înlocuit-o cu o combinaţie de LCC-Paddle care permite programarea duratei "pump on" şi "pump off" şi obţinerea unei presiuni de pre-infuzare constantā pentru un timp mult mai lung. 





 • Bianca

  2



  Stabilirea presiunii maxime a pompei


  Pentru a putea extrage cei mai bun din orice varietate de cafea sau grad de prājire, fiecare barista poate decide a modifica calibrarea pompei (pânā la un maxim de 12 bar), intervenind pe şurubul de reglare. Modificarea presiunii afecteazā atât comportamentul pre-infuzārii cât şi cel al paddle-ului.





 • Bianca

  3



  O extracţie extraordinarā


  Suportul de filtru are un diametru de 58mm, mâner din lemn şi Coffee Slide, adicā un canal de scurgere care însoţeşte cafea în ceaşcā şi contribuie în mod activ la crearea espresso-ului. Înclinarea progresivā, lungimea canalului de scurgere şi suprafeţele deschise sunt calibrate magistral pentru a obţine cel mai bun rezultat. 





 • Bianca

  4



  Manopole şi paddle din lemn fin


  Pe Bianca toate detaliile, cum ar fi manopolele, paddle-ul şi mânerul de la suportul de filtru, sunt din lemn de nuc pentru a da o senzaţie extrem de plācutā la tact şi un rezultat estetic de calitate. 



CARACTERISTICILE NOASTRE

Toate maşinile Lelit sunt proiectate şi realizate în Italia cu tehnologie şi componenţi folosiţi în sectorul maşinilor profesionale de bar. Cumpārând unul din produsele noastre, duci acasā un produs studiat, proiectat şi realizat pentru adevāraţii apasionaţi de espresso. 

COMPONENTI DE CALITATE
DESIGN FUNCTIONAL

Lelit

Priveşte video-ul de prezentare
a maşinii Bianca


Bianca este o masinā de cafea espresso fārā compromisuri, cu control manual al fluxului de apā şi douā boiler-e, creatā doar pentru acei barista experţi care ştiu cum sā obţinā ce este mai bun din orice cafea.

Rezervor re-poziţionabil cu sistem automatic de cuplare

Rezervor de pe Bianca, plasat într-un rucsac specific, extern pentru a evita eventuala încālzire a apei, poate fi poziţionat pe una dintre cele trei laturi ale maşinii pentru a se adapta perfect la spaţiile disponibile.  În plus, este uşor de extras pentru a putea fi curāţat. 

Māsoarā adevārata presiune de extracţie

Prin intermediul manometrului montat direct pe grupul E61, se māsoarā presiunea realā aplicatā pe pastila de cafea, pentru a permite un control şi mai precis al extracţiei. 

Dotāri

Suport de filtru complet cu filtru pentru 1 ceaşcā şi 2 ceşti, suport de filtru bottomless cu filtru de 18/20gr, filtru orb, cartuş filtrant cu rāşini de 70 l, tamper Lelit din oţel cu mâner din aluminiu, periuţā pentru curāţare, cârpā din microfibrā, vârf opţional pentru tubul de abur, accesorii pentru conectarea la reţeaua hidricā, suport pentru ceşti, linguriţā dozatoare pentru cafea. 

Caroţerie şi pārţi din inox (tāviţa apā)  

Caroţeria şi tāviţa de apā sunt din inox finisat AISI 304, regele tuturor materialelor, pentru o duratā infinitā, calitate esteticā superioarā şi curāţare uşoarā.  

Tuburi erogare cu tehnologie  cool touch

Noile tuburi de erogare Lelit sunt cool touch pentru a evita eventuale arsuri şi au o nouā geometrie pentru a uşura curāţarea, pentru a evita formarea calcarului şi a facilita utilizarea de cātre client.

Picioare reglabile

Picioarele montate pe Bianca sunt din acelaşi fel de lemn fin ca şi celelalte detalii şi pot fi reglate în înalţime. Acest lucru îi oferā o mai mare stabilitate pe orice suprafaţā, şi, în caz de conectare directā la reţea, permite reglarea inclinārii maşinii pentru a facilita descārcarea apei.

Economie de energie

Bianca este dotatā cu un sistem sofisticat de economisire a energiei care permite programarea unui timp de stand-by, dupā trecerea cāruia boiler-ul abur este dezactivat. Boiler-ul cafea menţ ine o temperatura de 70°C iar eficienţa suprafeţei de încālzire a ceştilor rāmâne la 80%. În acest fel maşina poate revini la modalitatea full energy în doar 10 minute, garantând o economisire semnificativā a energiei consumate. 

Set-ari tehnice

O masina super performanta ca Bianca trebuie sa se poata adapta diverselor conditii de exercitiu si diverselor exigente de extractie ale fiecarui barista.
Pentru a obtine acest rezultat, Bianca este dotata de un sub-meniu tehnic, prin intermediul caruia pot fi personalizate set-arile, precum set-arile PID-ului care determina termoreglarea.
Pentru mai multe informatii privind set-arile de fabrica ale lui Bianca contactati direct distributorul local.

Caracteristici tehnice

Boiler cafea din inox de 800 ml / boiler abur din inox de 1,5 l / grup E61 cu paddle pentru a regla fluxul de apā pe pastilla de cafea / rubineţi profesionali cu închidere prin arc / întrerupātor I-O din inox, retro-iluminat / parametri pre-infuzare programabili prin LCC / display grafic LCD cu rezoluţie înaltā / suport filtru de 58 mm cu mâner înclinat din lemn şi Coffee Slide / posibilitatea de conectare la reţea şi descārcare directā / contoar pentru doze parţiale şi totale / posibilitatea de a plasa rezervorul pe trei laturi ale aparatului / înālţime pentru cāni Mug şi suport pentru ceşti espresso.  

Rezervor: 2,5 l
Pompā rotativā: 150W  
Dimensioni LxLxH: 29 x 48,5 x 40 cm  
Rezistenţā boiler cafea: 1400W (220V-240V 50Hz) – 1000W (120V 60 Hz) 
Rezistenţā boiler abur: 1400W (220V-240V 50Hz / 120V 60 Hz) 
Voltaj: 220/240V 50-60Hz – 120V 60Hz  
Greutate: 26,5 kg


Toate maşinile Lelit sunt proiectate şi realizate în Italia


cu tehnologie şi componenţi folosiţi în sectorul maşinilor profesionale de bar. Cumpārând unul din produsele noastre, duci acasā un produs studiat, proiectat şi realizat pentru adevāraţii apasionaţi de espresso.


Bianca - Made in Italy

Gemme Italian Producers Srl
Via del Lavoro 45/47
25045 Castegnato (BS)
Tel +39 030 2141 199
Fax +39 030 2147 637
espresso.lelit.com
LINK-uri UTILE
CERERE DE CONTACT
 • Pentru informaţii

SOCIAL LINK