Hoved egenskaper

Bianca er en espressomaskin uten sidestykke. Den kommer med E61 gruppe installert, separate vanntanker, og med manuell kontroll på vanntrykket. Maskinen ble laget til de beste baristaer som vet å tilberede enhver kaffe perfekt.

 • Bianca

  Lelit Bianca  En revulosjon


  Bianca er det nyeste tilskuddet i Lelit sortimentet av espressomaskiner. Dette er kronjuvelen som sikrer at enhver ekspert-barista har full kontroll. Det unike med maskinen er at man underveis i det man brygger kaffe kan justere vanntrykket hvor man da oppnår optimal ekstraksjon.

 • Bianca

  1  En lang og konstant pre-infusjon


  Pre-infusjonen i Bianca er ikke mekanisk som i den tradisjonelle E61 gruppen. I denne maskinen oppnås pre-infusjonen takket være LCC og hendelen, tidsprogrammering "pumpe på" og "pumpe av", på denne måten oppnås en konstant pre-infusjon, over lengre tid.

 • Bianca

  2  Still inn maksimalt pumpetrykk


  For å få det beste ut av hver kaffeblanding og brennetype, kan baristaen selv modifisere pumpeinnstillingen (til maksimum 12 bar), ved å endre på reguleringsskruen. Trykkvariasjonen påvirker både pre-infusjonen og måten hendelen fungerer.!

 • Bianca

  3  En ekstraksjonsfunksjon vi aldri før har sett!


  Bajonetten leveres med et flott trehåndtak og har en diameter på 58mm. Bajonetten har et uttak som forsiktig fører kaffen ned i koppen, og er konstruert for at man enda lettere kan få den fantastiske cremaen man ofte ønsker på toppen av en perfekt espresso.

 • Bianca

  4  Håndtak og hendel, laget av nydelig treverk


  Detaljer på Bianca-maskinen; knottene, håndtaket på bajonetten og hendelen, er alle laget av nydelig og eksklusivt valnøttre. Treverket gir maskinen et estetisk flott og innbydende utseende av høy kvalitet.OUR FEATURES

Alle Lelit maskiner designes og produseres i Italia, hvor samme komponenter og teknologi som brukes til HoReCa maskiner blir implementer. Når du kjøper en av våre espressomaskiner, får du en maskin som er utformet, designet og produsert for ekte espresso-elskere.

KVALITETSKOMPONENTER
FUNKSJONELT DESIGN

Lelit

Se presentasjonen video
for Bianca


Bianca er en espressomaskin uten sidestykke. Den kommer med E61 gruppe installert, separate vanntanker, og med manuell kontroll på vanntrykket. Maskinen ble laget til de beste baristaer som vet å tilberede enhver kaffe perfekt.

Vanntank med flere plasseringsmuligheter, og mulighet for tilkobling til vann.

Vanntanken på Bianca-maskinen er plassert bak på maskinen som en "ryggsekk" av rustfritt stål, dette for å unngå oppvarming av vannet. Vanntanken kan omplasseres til maskinens tre sider, alt etter hvor det er ledig plass. Naturlig nok er den da enkel å feste samt fjerne, for omplassering og rengjøring.

Mulig å måle ekstraksjons-trykket

Manometeret på E61 gruppen gjør det er mulig å måle det eksakte trykket på kaffe pucken, slik at man har god kontroll over kaffeekstraksjonen.

Standard utstyr

Komplett bajonett med 1 shot og 2 shot-filter, bunnløs portafilter med 18/20 g filter, blind-filter, Lelit tamper I rustfritt stål med aluminiumshåndtak, rensebørste, mikrofiberklut, valgfri tupp for steam-stangen, tilbehør for direkte vanntilførsel, hylle for espressokopper og måleskje for kaffe.

Maskinkabinett og deler i rustfritt stål (også drypbrettet)

Maskinkabinettet og dryppbrettet er laget av polert AISI 304 rustfritt stål, kongen av alle materialer, som sikrer en ubegrenset levetid, et overlegent flott utseende og enkel rengjøring.

Anti-burn/cool touch wands

Alle de nye Lelit stavene er "cool touch", for å unngå forbrenning ved berøring. De er også laget med ny geometri som gjør rengjøringen enklere, brukervennlighet mer tilfredsstillende, samt for å unngå kalksteinbelegg.

Justerbare føtter

Biancas føtter er justerbare i høyden, og gir god stabilitet på alle overflater. Føttene er med likhet til resten av maskinens detaljer laget av flott valnøtttre materiale. Ved direkte vanntilkobling, justeres føttene slik at maskinen tilter riktig i forhold til vannets avløp.

Energibesparende

Bianca er utstyrt med et sofistikert energibesparende system, som gjør det mulig å programmere standby-tid, slik at «boileren» frakobles. «Boileren» holder en temperature på 70° C, med en effektivitet på 80% ved oppvarming. Det tar ikke mer enn 10 minutter for å få maskinen tilbake i full energimodus.

Tekniske innstillinger

En høyytelsesmaskin som Bianca må kunne tilpasses den enkelte barista sine arbeidsforhold og bryggepreferanser. For å oppnå dette har Bianca en avansert menystyring der du kan justere bl.a. PID-parametre, som garanterer jevn temperatur i bryggingen.
For mer informasjon om Bianca sine egenskaper, kontakt din distributør.

Tekniske egenskaper

800 ml «boiler» i rustfritt stål / 1,5 liter «boiler» til steam i rustfritt stål / E61 gruppe med hendel til å regulere vanntrykket på kaffe-pucken / Profesjonell vann-steam kraner med fjæring / I/O back-lit bryter i rustfritt stål / Programmerbar pre-infusjon parameter gjennom LCC / LCD skjerm med høy grafisk oppløsning / 58mm filterholder med trehåndtak og eksklusiv kaffetut / Mulighet for direkte vanntilkobling og avløp / Mulighet for å deaktivere « steam boiler» / Programmerbar stand-by funksjon / Delvis og total doseringsteller / Mulighet for å plassere vanntanken på tre av maskinens sider / Kan brukes med kannefunksjon og espressokopp hylle.

Vanntank: 2,5 l
Rotativ pumpe motor: 150W
Dimensjoner BxDXH: 29 x 48,5 x 40 cm
Varmeelement kaffekoker: 1400W (220V-240V 50Hz) – 1000W (120V 60 Hz)
Varmeelement steamkoker: 1400W (220V-240V 50Hz / 120V 60 Hz)
Spenning: 220/240V 50-60Hz – 120V 60Hz
Vekt: 26,5 kg


Alle Lelit maskiner designes og produseres i Italia


hvor samme komponenter og teknologi som brukes til HoReCa maskiner blir implementer. Når du kjøper en av våre espressomaskiner, får du en maskin som er utformet, designet og produsert for ekte espresso-elskere.


Bianca - Made in Italy

Gemme Italian Producers Srl
Via del Lavoro 45/47
25045 Castegnato (BS)
Tel +39 030 2141 199
Fax +39 030 2147 637
espresso.lelit.com
NYTTIGE LINKER
KONTAKT
 • for informasjon

SOSIAL LINK